Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2012, 21:34
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
...ale czego się spodziewać po drużynie w której tak naprawdę jest tylko dwóch piłkarzy, Biton i Melikson. Nie wiem czym się zajmuje reszta, podejrzewam, że gra w piłkę nie jest ich zawodem, zawodowcy tak się nie zachowują, ale skoro już kopią co tydzień to mogliby się bardziej przykładać.

Po tylu meczach podobnych do tego dzisiejszego a było ich na przestrzeni dwóch lat mnóstwo, zadałem sobie jedno proste ale zarazem genialne pytanie, a czego się spodziewałeś? A Wy Panowie czego się spodziewaliście?

Nie wiem co by się musiało stać abyśmy zajęlli chociaż czwarte miejsce. Dobre czwarte miejsce.
Ja się spodziewałem tego - że mając 1 piłkarza (Meliskona) przynajmniej reszta będzie poukładana, wybiegana i waleczna. Że obrona będzie grała odrobinę lepiej. Że stałe fragmenty gry będą trochę lepsze itd. Że fizycznie będziemy wyglądali odrobinę lepiej. Że będziemy grali badziew ale zdobywali więcej punktów w lidze.

Podsumowując - że małe elemenciki poprawią nasze dziady zwane piłkarzami i przez to zamiast 1 punktu na wiosnę mielibyśmy wgraną w Lubinie i dzisiaj remis. Żadnych cudów. Tylko 3 punkty więcej.

A tutaj Moskal uskutecznia po Maaskancie "Barcelonę". Takim szrotem to trzeba grac tak żeby szrot podołał. Ile to przewagi procentowej w posiadaniu piłki było w Lubinie? Ile dzisaj? I "chój" z tego....

Nie liczyłem na wiele, ale na drobne kroczki. A tu gówno...
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 26.02.2012 o godz. 21:40.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując