kacpergawlo napisał(a):

Ta, zwalić wszystko na piłkarzy To ja mam takie pytanko: czy niejaka Korona Kielce dysponuje lepszymi defensorami? Nie (Stano? Malarczyk? come on). Czy niejaka Korona Kielce w ogóle dysponuje w jakiejś formacji lepszymi zawodnikami? Nie (no który od nich by u nas grał w pierwszym składzie? Może Kiełb w formie i może Lisowski). W tym miejscu dochodzimy do sedna - trenera. Moskal miał czas - całe przygotowania zimowe, a w naszych warunkach to multum czasu, do tego nie miał problemu z zapoznawaniem się z zespołem, więc ze swoją wizją startować mógł już od zwolnienia Maaskanta. Oczywiście, bardzo niekorzystnym faktem był brak wzmocnień, no ale czy do k... nędzy nie mamy lepszej kadry od marnego Zagłębia, czy Korony? Czy nie mamy lepszej kadry od tych od których dostaliśmy na jesieni (na myśli mam czas od przejęcia drużyny przez Kazka)? No, ale oczywiście, kiedy grono logicznie myślących krytykowało tą kretyńską decyzję władz zespołu to forumowe grono naskoczyło, że jak to tak krytkować jak jeszcze nie zaczął, że hejterzy, że każdemu należy dać szanse. No i daliśmy szanse, niestety nam jej nikt nie dał... Dajmy jeszcze szanse gry tej uzdolnionej młodzieży! To powalczymy o mistrza, szkoda że I ligi.
|
Sory, a Ty wiesz ile bramek stracilismy ?
Wszyscy napierdalają na obrone, a prawda jest taka, że nie potrafimy bramek strzelac, przez co nie wygrywamy.