Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2012, 20:39
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Obiecałem sobie ze będę dla KM bardziej wyrozumiały niż byłem dla Maaskanta. Po dwóch porażkach na własnym stadionie wyczerpał limit ale miałem nadzieję ze to błędy wymuszone szukaniem wyjścia z kryzusu.
Dzisiaj przegrał po raz trzeci i juz nie mogę patrzeć jak z mojego kochanego klubu robi sie pośmiewisko . Trenerki niech się Moskal uczy w innych klubach, a nie łapie sie za coś co go przerasta.
Z szacunku dla samego siebie i nas kibiców powinienem zrezygnować , bo nie ma jakichkolwiek przesłanek i argumentów na to ze będzie lepiej.
Jest bardzo słabym taktykiem i nie ma kompletnie wyczucia meczu. To co sie z nasza drużyna dzieję jest tylko i wyłącznie zasługa KM a nawet można się nabrać ze Maaskant steruje z fotelu pasażera.
Szkoda ze tyle lat u nas się trzymał jako asystent , zmarnował nam tylko czas i pieniądze. To nie po to klub inwestowal żeby teraz mieć jednego z najsłabszych trenerów w całej histori.
Ważniejsza jest Wisla, niż kaziu. Błagam niech się ktoś w klubie opamięta , bo bedziemy mieć drugiego Bakera.

Juz za to jak załatwił sprawę z Patrykiem powinien dostać po uszach. Oficjalnie na konferencji to było nie na miejscu, trener tak nie powinien załatwiać spraw z pilkarzami . Tym bardziej ze to co powiedział jest wielce dalekie od prawdy.
Malecki nigdy nie powiedział ze niechce grać w Wisle.
Problem był inny a Moskal przedstawił to dla własnej racji, a już stwierdzenie ze Maleckiego w Wisle nie potrzebuje bez jakiejkolwiek rozmowy z pilkarzem juz powinno dać wiele wam do myślenia. Górę wzięło własne ego asystenta .
co Ty pier....

z tymi grajkami jak dzisiaj miał do dyspozycji Kazimierz Moskal to by i Mourinho nic nie zagrał. Przyzwyczajcie się, że bez poważnych inwestycji w skład (poważnych) to nie ma szans nawet na puchary, a niedługo będziemy walczyć o utrzymanie.

Co do Małeckiego to podobno: Moskal był za przywróceniem do składu, Valks też (bo przecież wiedziała, że nie mamy kasy na nic) - a Basałaj był przeciwny i to Jego decyzją Patryk poleciał - ale coś czuję, że szybko go przywrócą jak jeszcze ze 3 razy przegramy.

Basałaj !!! co ? - Ty wiesz co!!!!!!!!
Odpowiedz cytując