|
Sędzia sędzia,gwizdał jak ciul ostatni,ale powiedzmy sobie szczerze,że to tylko i wyłącznie nasza wina.
1.Nie mamy nic do stracenia w tej lidze,chyba że bronić chcielsmy 5tego czy tam 6stego miejsca,to czemu do k nędzy nie atakujemy parszywców tak jak powinniśmy,agresywnie od pierwszej minuty?
2.Jak lubię Czekaja i mam nadzieje,że będzie z niego solidny grajek,to to co zrobił z tą drugą kartką to był szczyt głupoty,totalny junior
3.Biton nic nie gra samemu,twierdze że przy takim ustawieniu więcej robi Genkov zgrywając piłki niż Dudu stojąc
4.Kirm dziecko we mgle,znowu
5.Garguła to myśli,że po dwóch dobrych meczach to teraz nic nie robiąc też będzie dobrze.Jego wrzutki to wstyd,powinien godzinami po treningu siedzieć i ćwiczyc
6.Dla mnie na plus w porównianiu z zeszłą runda holendrzy,zwłaszcza Jaliens
7.Maora kryje średnio 2-3 graczy co znaczy,że ktoś krycie powinien tracić.Ale k mać kto?
8.Pierwszy raz jestem zawiedziony Moskalem,bo niestety nie potrafi .......nąć w stół i zmotywować piłkarzy do walki z kimś innym niż europejskie drużyny,bo przegrywamy mecze brakiem zaangażowania i myśleniem "zaraz coś wpadnie".Szkoda,że nam wpada.
Dla mnie ten mecz był frustrujący bardzo,a do naszej gry najlepiej pasuje słowo BEZRADNOŚĆ.
|