|
Jestem w szoku widząc co tutaj się dzieje. Lista błędów Moskala powala mnie na kolana.
1) Czekaj ? Czemu nie grał Osman który widać wraca do formy ? W tym momencie w środku obrony powinien królować Kew + Chavez. Błąd Czekaja, kolejny, jak nowicjusz... drugi Jop powiedziałbym.
2) Zmiany? Czemu tak długo czeka Moskal ze zmianami ? Ma rozpisane ze ten i ten mają grać tyle i tyle i dopiero zmiana ?
3) Czy ktoś wymusił dziś wyjście Bittona w pierwszym składzie ? Bezproduktywny Bitton wszedł w miejsce walecznego Genkova który moim zdaniem pomimo swojej słabszej formy jest obecnie lepszym piłkarzem od Dudu. Moskal wystawiał Genkova z uporem maniaka za co ze wszystkich stron leciały na niego gromy... więc jeśli uległ pod wpływem kogoś to jestem zawiedziony.
4) Nadmiar bogactwa ? Że niby Kirm ? Jirsak ? Garguła ?
Słowa Garguły że potrzebują 3-4 dni na regeneracje i zobaczymy nową jakość w zespole ? Usmiech od ucha do ucha po meczu ? Tak sie walczy w Krakowie ?
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|