Wyświetl pojedynczy post
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2012, 18:38
Nie ma co pier***ić o hańbie o zwrotach pieniędzy oraz o tym jaki słaby jest Czekaj. Tutaj jest 11 na 11. Kogo z Korony kupilibyście do Wisły kto miałby wskoczyc od razu do pierwszego składu? Pewnie nikogo. To nie są nadzwyczajni piłkarze, tak jak Podbeskidzie, Lechia, Górnik, które nas pokonały u siebie. To kwestia mądrości, inteligencji, taktyki, mentalności. Przegrywamy za każdym razem ze słabszymi od siebie i to nie jest przypadek. Można przegrać pechowo, ale my gramy arcysłabo po prostu. Mam wrażenie, że przeciwnicy grają za każdym razem z nami jak o mistrzostwo świata a my zagubieni.. jakbyśmy mieli być w jakimś inkubatorze, pod parasolem ochronnym: przecież nikt nam nie zrobi krzywdy bo my to my... Z takim składem i mentalnością, walką Podbeskidzia mieli byśmy wiele punktów więcej. Inna sprawa to taktyka... Moim zdaniem przez nią przegraliśmy w Liege i raczej taktyką nikogo jeszcze w tym sezonie nie zaksaowaliśmy.

Oczywiście nie jestem obiektywny, ale mam wrażenie, że sędzia jest surowy tylko dla Gospodarzy. To co odwalił Kiełby przy zejściu z boiska to jest źółta kartka. Wilk żółtko za odkopnięcie piłki, a Golański nic. Korona błaznuje a czas leci. Gdyby Wisła zaczełą błaznowac zaraz sędzia stanowczoby to ukrócił.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując