szprotson napisał(a):

Boli mnie i skręca jak to pisze, ale przeciez widać że Legia gra szybko, w przeciwienstwie do reszty Polski.
Wisła nie gra szybko, gra kombinacyjnie.
Śląsk sam tego meczu nie przegrał, najpeirw wygrał go pressing gola na piździe rasiaku w pierwszej minucie, cała taktyka trenera idzie w łeb. Potem Legia znowu pressing biegania wymiana piłki i gol a Sląsk stoi i patrzy. Na koniec RASIAK pokazał jak jest wy....iście szybki i zwrotny i DEBIL łapie czerwoną kartke.
To nie jest tak że Śląsk jest słaby, bo przeciez był 1 w tabeli. To po prostu Legia gra w piłke od pierwszej minuty i atakuje a nie kombinuje jak Lenczyk wystawiając taktyke 4-6-0.
Dlataego tak wlasnie zastanawiali mnie wszyscy na SB którzy zyczyli wygranej Legii.
Na dziś moge sie o flakon założyć że Legii w tabeli nie miniemy. Przyjmuję zakłady na priv.
|
Tylko co im z tej szybkiej gry jak jadą do Zabrza i nie są w stanie sztycha zrobić? Przyjeżdza Cracovia do nich, gra w 10 i wywozi punkt?
Fakt, dzisiaj Legia gra ładnie, ale to dlatego że im się mecz świetnie ułożył.
Według mnie faworytem do mistrzostwa jest cały czas Polonia. I wczorajsza porażka tego nie zmienia. Jak my wygramy dzisiaj to będziemy drugim w kolejności.
PS. Śląsk tydzień temu chyba przegrał mistrzostwo. Dzisiaj to konsekwencja tego co Ruch z nimi zrobił w drugiej połowie.