Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2012, 15:02
Ma_niek napisał(a):Wyświetl post
Powiedz to tym fanom Genkova ktorzy nadal myślą ze gra on dlatego że jest lepszy od Dudu.A tak naprawde całą prawde napisał Wolfy. I te wpuszczanie go na góra 10 minut, na miejscu Dahana też bym sie wkurzył bo chlop co nam ratowal tylki tyle razy w sezonie i dzieki niemu doszlismy daleko nagle siedzi na lawie a gra Genkov bo "ladnie gra kombinacyjnie" Parodia.
Szczerze mówiąc wali mnie co sobie myśli Dahan oraz kariera Bitona (choć trzeba uczciwie przyznać, że klub nie zachowuje się fair), problem głównie w tym, że tracimy również sportowo. Gdyby nie gole Dudu bylibyśmy teraz pewnie nad strefą spadkową.
Walczymy obecnie o puchary, a ze skutecznością Genkova i reszty to czeka nas raczej plaga remisów i okazjonalnych porażek. To są konkretne straty finansowe (pieniądze z C+, zyski z Pucharów). Niestety, klubem od lat rządzą dyletanci.

A Genkov? Zgrywać go nie ma z kim (wystarczy zobaczyć ile zawodników odejdzie po zakończeniu rundy), a po co komu defensywny napastnik - zabijcie mnie, nie wiem. Fajnie że walczy w środku pola, ale przydałoby się żeby ktoś jednak piłkę do bramki skierował. Inaczej cała ta jego ciężka praca nic nie daje.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując