Ma_niek napisał(a):

|
Powiedz to tym fanom Genkova ktorzy nadal myślą ze gra on dlatego że jest lepszy od Dudu.A tak naprawde całą prawde napisał Wolfy. I te wpuszczanie go na góra 10 minut, na miejscu Dahana też bym sie wkurzył bo chlop co nam ratowal tylki tyle razy w sezonie i dzieki niemu doszlismy daleko nagle siedzi na lawie a gra Genkov bo "ladnie gra kombinacyjnie" Parodia.
|
Szczerze mówiąc wali mnie co sobie myśli Dahan oraz kariera Bitona (choć trzeba uczciwie przyznać, że klub nie zachowuje się fair), problem głównie w tym, że tracimy również sportowo. Gdyby nie gole Dudu bylibyśmy teraz pewnie nad strefą spadkową.
Walczymy obecnie o puchary, a ze skutecznością Genkova i reszty to czeka nas raczej plaga remisów i okazjonalnych porażek. To są konkretne straty finansowe (pieniądze z C+, zyski z Pucharów). Niestety, klubem od lat rządzą dyletanci.
A Genkov? Zgrywać go nie ma z kim (wystarczy zobaczyć ile zawodników odejdzie po zakończeniu rundy), a po co komu defensywny napastnik - zabijcie mnie, nie wiem. Fajnie że walczy w środku pola, ale przydałoby się żeby ktoś jednak piłkę do bramki skierował. Inaczej cała ta jego ciężka praca nic nie daje.