Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2012, 02:42
kuba7k napisał(a):Wyświetl post
Co się dziwicie zwykłym ludzią, że nie chodzą na mecze typu korona. Wy tez nie chodzicie na każdy film do kina a jak jest przykładowy Avatar to walą wszyscy
No nie... zwykłym ludziom ja sie nie dziwie(mówie za sibie nie wiem jak inni ) ale dziwie, się tym, co się tak na trybunach kreują na nie wiadomo kogo, zawsze chcą mieć dużo do powiedzenia na forach o dobru klubu, dużo mówią o transferach, negatywnie o karach za race, że niby te kary finansowe można przeznaczyć na transfery. itd itd... Dziwie się też, tym, co tak kreują się na fanatyków trybun, tylko ile razy C było w 100% pełne na lidze?
Jedynie mam nadzieje, że faktycznie jak ktoś pisał, na C zeszło większość karnetów i ta trybuna będzie jednak pełna.

Do ripościarzy: Nie piszcie, o tym, że nie ma sprzedaży internetowej, bo to wam sezon temu nie przeszkadzało. W zeszłym sezonie pisaliście, że ceny wysokie... to teraz macie niskie... Gdzie są ci kibice? Co im znowu przeszkadza? Małeckiego nie ma. Ceny niskie, katering jest, stadion klasa, mecz w niedziele o piłkarskiej porze i pogodzie?

Wszystkie wymówki radzę spisać i wkleić je tutaj, 3 dni przed meczem z Legią...

a tymczasem

P.s Ogólnie jeśli Basałaj hoduje sobie kibiców - konsumentów, to będzie miał prawdziwy wolny rynek na stadionie, na który pracuje od 2 lat. W ludziach, którzy przychodzą na mecze musi być nutka świra na tym punkcie, tak jak mają to przykładowo Angole, Szwaby, a u nas lansuje się komercje i liczy się, że ona przyciągnie tzw. oglądaczy na każdy spektakt piłkarski w równym stopniu i nie badając wcześniej potrzeb konsumentów... To tak jakby liczyć, że średniej jakości film(Korona) przyciągnie tyle samo publiczności co Avatar(Legia)
Ostatnio edytowane przez palikot : 26.02.2012 o godz. 02:52.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując