Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2012, 09:50
River napisał(a):Wyświetl post
Co do Ruchu to narazie niezle wygladaja ale jestem przekonany, ze zgubia glupio punkty nie raz. Poza tym gdzie oni beda grac w pucharach? Na Cichej? Znow trafia na jakis Maltanczykow i bedzie wyrownany dwumecz Dla dobra polskiej pilki niech oni sie do pucharow nie pchaja bo nic w nich nie ugraja.
Ale śmieszne - klub którego nie stać na choćby jeden transfer gotówkowy grający odpadami z innych klubów (Ruch) jest w tabeli ponad Wisłą i Amicą! Aleś wyskoczył z wyśmiewaniem chorzowian.

Chłopie więcej szacunku dla rywali - gdyby nie Fornalik to ten klub biłby się z ŁKS o utrzymanie. Kadrowo słabszy od Lechii czy Lubina - a gdzie są Chorzowianie w tabeli?

Oni sami odpuszczą puchary, bo ich na to nie stać. Zresztą ograli maltańczyków a odpadli z zespołem z Austrii co wstydem nie jest.

Dla mnie Ruch (Fornalik) po raz kolejny jest czarnym koniem rozgrywek. Takiego Fornalika życzyłem Lechii kiedy zmieniali trenera w zeszłej rundzie. Niestety - woleli Janasa.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując