Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2012, 09:32
SkMk napisał(a):Wyświetl post
Nie zdziwię się jak nagle w cudowny sposób Lech zacznie wygrywać, coś mi się wydaje, że skórokopy z Poznania grały na zwolnienie Hose.
Oby nie za wcześnie. Następne mecze z Amicą gra Wisła - w lidze i Pucharze Polski. Mam nadzeje, że będą prezentować podobny poziom jak w meczach z Ruchem i Bełchatowem.

Tak poza tym, to ciężka ta liga jak cholera....do Pucharów 6 kandydatów (Śląsk, Polonia, Legia, Ruch, Lech, Wisła) Średniacy mega solidni (Korona i Podbeskidzie to prawie o puchary walczą, Górnik rozbija Legię bez mydła itp a przecież jest jeszcze Jaga z aspiracjami).
Nawet z tyłu walka na całego - ostatnie w lidze Zagłębie ma skład szykowany przed sezonem na Puchary.

Szkoda by było, gdyby poleciała z ligii Lechia czy Zagłębie z fajnymi stadionami, kosztem takich tworów jak ŁKS czy Widzew. Nic nie mam do łódzkich drużyn, ale sorry, to piłkarski trzeci świat organizacyjny, i jak chcemy naszą piłkę popychać do przodu, pozyskiwać sponsorów, robić produkt dla TV, to te kluby powinny być relegowane dyscyplinarnie za sam wygląd.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując