|
Kazek przepraszam Ci ale sie nie osmieszaj...ja ocenie tu tylko drugi mecz który w 90% przegralismy przez Ciebie(bez napinki to jest moje zdanie w pełni świadome)tak szybko poziomem pilkarskim w obecnej chwili ta druzyna jest slabsza od Zagłebia pierwszych 30 minutach Standart grał jak okregówka) Twoja taktyka była oczywisat bronimy kontrujemy jak nic nie wpada do 70 minuty to potem zaatakujemy na hura...robiłes piłkarza pranie mozgu bo sie tak wypowiadali sam tak powiedziałes po meczu...takim ustawieniem nastawieniem zabiłes wszystko co widzielismy w Lubinie...Melikson i Iliew nie mieli totalnie z kim grac na początku meczu nic nie szło i było po sprawie... no chyba mi nikt nie powie ze starcilismy forme w 3 dni-a na Zaglebiu w ofensywie zagralismy najlepszy mecz od kilku miesiecy jak nie od roku....)
Kazek szanuje Ci ale widac ze taktycznie ustawiasz Wisle identycznie jak Maskant...czyli sraczka po galotachkilka zmian personalnych( za to szacunek)
dzis wystraczyło wyjsc na boisko zagrac otwarta pilke wygrac 3-1 potencjał mielismy do tego i jechac do domu a nie bawic sie wielkiego taktyka jkabysmy grali z Barcelona
bez napinki
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!!
|