Wyświetl pojedynczy post
Stan58
Junior Member

Od: 12.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2012, 21:16
maxx304 napisał(a):Wyświetl post
Chciałem podziękować zawodnikom Wisły za walkę. Szkoda, że nie udało się wygrać, chociaż można było. Chyba zbyt asekuracyjnie zagraliśmy, o czym świadczy gra z przodu - niestety za bardzo nie zagroziliśmy Bolatowi. Gdyby zagrać ostrzej, bliżej... widać było po meczu w Krakowie, że można ich stłamsić. Pan Kazimierz Moskal chyba za bardzo się zestresował stawką tego meczu, chociaż ja mam wrażenie, że chciał przycisnąć w ostatnich 15-20min. Niestety Nunez zepsuł mu koncepcję. Podkreślam, to moje zdanie. Tak czy siak, nie wiem czy wszyscy zauważyli, ale Wisła WALCZYŁA. Nawet w 10. Nie było czego bronić, więc graliśmy trójką z tyłu, ofensywne zmiany, no cóż... Nie wystarczyło. Nieco ospale, trochę za wolno... chociaż ambicji nie brakowało. 1/16 to już był cud, niestety więcej cudów nie było. Brawa dla drużyny za posiadanie jaj w końcówce (Pareiko i reszta drużyny). Jak widać, nie tylko Małeckiemu i Sobolowi zależało. Dziękuję, panowie. Teraz walka o mistrza, za rok będzie lepiej.
Jedyna rozsądna wypowiedź pośród zgrai frustratów. Z takim składem i z takimi możliwościami zaszliśmy bardzo daleko. Oczywiście, że Standard był do ogrania, ale splot nieszczęśliwych okoliczności (Nuznez, Czekaj i Małecki w pierwszym meczu oraz Nunez w drugim) nie pozwolił na to. Dziękuję chłopakom za ambicję, chciało im się grać (na miarę swoich umiejętności), a teraz trzeba skupić się na lidze. W niedzielę na R22 czekamy na Koronę
Odpowiedz cytując