Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2012, 14:50
Cytat:
A czy jest sens się tutaj brandzlować nad poziomem jakiegoś kopacza, któryo nawet jeszcze nie zagrał meczu w Polskiej lidzeDla przeciętnego zjadacza chleba to piłkarz, który ileś tam lat temu zdobył króla strzelców ligi greckiej a pózniej gdzieś grał.
Myślisz że co?Że teraz wszyscy będa tu srali ze strachu?
Nie i nie! Zdecydowanie! Ja nie do tego się odnosiłem! Tak jak już było to pisane wcześniej - nie tacy kopacze jak Novo czy Blanco okazywali się być totalnymi niewypałami - i nie chodzi mi tylko o polską ligę. Taki Torres, to pewnie by i w polskiej lidze nie dał rady strzelić więcej niż 5 bramek. To jest oczywiste i niepodważalne (tzn. że mogą być niewypałami, a nie że Torres ).

Odnosiłem się tylko do słów, że "już nie takie gwiazdy" w kontekście Legii lub polskiej ligi. Akurat co by o tej trójce (Ljuboja, Novo, Blanco) nie mówić, nazwiska mają takie, jakie praktycznie się nie zdarzały w polskiej lidze. Co wcale nie znaczy, że może się okazać koniec końców, że wszyscy razem wzięci i tak będą mogli Rudnievowi buty czyścić, albo że czapką nakryje ich wszystkich na raz Czekaj.

Cytat:
Ulrich Borowka
Haha fakt! Ale wiesz, my tu mówimy o zawodowych piłkarzach, a nie "byłych piłkarzach, którzy przedwcześnie zakończyli karierę, tylko jeszcze się do tego nie przyznali"
Ostatnio edytowane przez Sartre : 23.02.2012 o godz. 14:54.
Legionista
Odpowiedz cytując