Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2012, 01:05
willow napisał(a):Wyświetl post
Nic nie zrobię, przynajmniej ja.
Leję słomkowym strumieniem na to, co skanduje C.
Zresztą między innymi dlatego zmieniłem sektor, nie to pokolenie, nie ta mentalność, nie ten poziom.
(Nie generalizuję broń Boże, dużo moich kumpli tam zostało, ale to starsi ludzie).

Przykre to wszystko co się dzieje, mówię tu nie o Patryku Małeckim czy o piłkarzach Wisły ale o nas Kibicach
Od dziestu lat chodzę na "C" drę ryja mimo że z racji wieku uważam się za piknika. Po słowach Patryka było mi po prostu przykro, że młody człowiek, kazał mi spier... gdzieś z Mojego stadionu, od mojego Klubu. Było mi przykro. Po ostatnich wydarzeniach jest mi smutno i generalnie żal Młodego człowieka, który gdzieś się pogubił. Po tym co przeczytałem dziś w postach niektórych Młodych ludzi, piszących że będą skandować czyjeś nazwisko. Obawiam się ze po raz ostatni będę na "C"
My kibice jesteśmy od kibicowania a nie od polityki, a niestety na trybunach zwłaszcza C ostatnio więcej jest polityki niż kibicowania. Młodzi ludzie krzyczą coś o Politykach mimo że nigdy nie byli do wyborów, krzyczą coś o komunistach, a większość z nich nie wie co to komunizm, a jedyny jaki znają to ten z Misia albo zmienników, teraz zaś będą skandować przez 90 min imię Pana który z niewiadomych powodów stal się obiektem dyskusji i polemiki. Do K. nędzy weźmy się za kibicowanie a nie za .......enie.
20 lat temu był jeden gniazdowy albo nie było go wcale i był zajebisty doping, dziś jest czterech gniazdowych i nie ma prawdziwego dopingu.
Smutek mnie ogarnia młodzi Panowie smutek.
Ostatnio edytowane przez robin hood : 23.02.2012 o godz. 01:09.
Odpowiedz cytując