Miałem sie tutaj nie wypowiadać po tym jak zarzucano mi kłamstwa w sprawie świerczoka, jednak pewna refleksja mnie naszła, a może mam za dużo wolnego czasu. Mianowicie - jutro gramy jeden z ważniejszych, ze względów sportowych, mecz od kilku lat, szansa jest ogromna, a co rozkminiają "e-kibole" przez 873284973472 stron - Małeckiego. A no i śmierć Ryśka z klanu jeszcze
Przeżywacie to jak stonka wykopki, a sprawa już zakończona. Strony określiły swoje stanowiska, kara została nałożona, nic się już nie zmieni

Ale śmiało, wyzywajcie się dalej. A później zastanów się jeden z drugim czy warto, bo to że się ze sobą nie zgadzacie jest normalne - sposób jaki to wyrażacie już nie. I to się tyczy jednej i drugiej strony śmiesznej "barykady". Kibicujecie Wiśle, a nie jednemu bądź drugiemu kopaczowi, który tak czy tak później odejdzie jak poczuje większy $$, także sapanie do siebie z powodu skórokopa - co najmniej infantylne.
Proponuje moderatorowi - zamknąć temat na kilka dni. Jutro jest faktycznie ważny dzień, a e-walki, e-kiboli to chyba drugorzędny temat czyż nie ?
E. Tak tylko na koniec - spinacie się i spinacie na ten młyn, ale bądźcie spokojni - tam też zbyt wielu chętnych, z tego co rozmawiam ze swoimi kumplami, to skandowania imienia Małeckiego się nie znajdzie

Bo każdy wie, że przekroczył pewną granicę. I Ci 15 letni też sobie z tego zdaja sprawę, także łaskawie odpuśćcie

Pozdrawiam JŻS .