Wyświetl pojedynczy post
Lord of WC
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2012, 18:11
Jeśli chodzi o Patryka Małeckiego to jak dla mnie i pewnie dla wielu innych Kibiców Wisły Kraków - jest on zwykłym kopaczem, który ma robić to za co mu płacą jak najlepiej potrafi - i reszta mnie nie obchodzi.

Na Szacunek powinno się zasłużyć. Jednym wystarczy robić z kogoś boga bo wyjdzie na gniazdo, będzie całował Gwiazdę i jebnie se Reymana na ramieniu. A inni patrzą na to z odmiennej nieco perspektywy - więc zawsze tutaj będzie młyn o Małego.

Ja raczej chciałem odnieść się do wywiadu! Pogratulować. W SKWK jest mnóstwo bardzo inteligentnych i sprytnych osób nie mających problemu z tekstem pisanym - to ładnie.
Szkoda, że jak walczą z mediami zarzucając im nagonkę, manipulację i wybiórczość w przedstawianiu faktów - teraz robią to samo.

Cytat:
Zapraszamy do zapoznania się z rozmową, którą przeprowadziliśmy z Patrykiem Małeckim. Można dzięki niej poznać wersję ostatnich wydarzeń z nieco innej perspektywy - co najważniejsze - perspektywy, która podczas kibicowskich i medialnych osądów powinna być poważnie brana pod uwagę.
Wstęp jest! Sugestia i informacja podprogowa poszła, a jakże!

Cytat:
Ale może nie wytłumaczyłeś trenerowi, że to nie jest tak, ze chcesz być całkiem odseparowany od drużyny? A przez to, że byłeś zdenerwowany mógł on zupełnie inaczej zrozumieć Twoje słowa.
Cytat:
A jak wygląda kwestia Twojego utożsamiania się z kibicami. Uważasz, że mogło to mieć wpływ na zaistniałą sytuację?
Cytat:
Mówisz że zostałeś w pewien sposób odtrącony przez drużynę i po całej sytuacji odezwał się do Ciebie tylko Osman Chavez. Atmosfera chyba nie jest najlepsza? Nie ma więzi pomiędzy zawodnikami?
Cytat:
Wiadomo, ze zawsze byłeś niepokorny. Ktoś Ci proponował pomoc w związku z tym? Za zachodzie się pracuje z takimi charakterami. W Krakowie byłeś sam od 13 roku życia. Nie miałeś łatwo.

Do tego kilka pytań sugerujących odpowiedź (tzw dziennikarskie naprowadzacze) i rzecz jasna normalna sprawa - pytania, które mają POSTAWIĆ pytanego w innym świetle niż to, które ostatnimi czasy nie niego paść zechciało niefortunnie!
Świetna robota, niektóre magazyny mają specjalne zlecenia na wywiady z osobami, którym trzeba "poprawić reputację".

Aaa i oczywiścue tytuł wywiadu:

Cytat:
Patryk Małecki: Wisła to mój klub
Alleluja i do przodu! Tym bardziej zestawiając go z tytułem (stwierdzeniem wyrwanym z kontekstu):

Cytat:
Jaliens "Nie znam wszystkich występków Patryka, ale słyszałem, że były gorsze"
Ach, jaliens, lamey dziękujemy! Wywiad z Wami zrobić możemy, lecz oglądać Was nie chcemy!

Dobra, może się trochę czepiam. Ale to przez dziennikarskie zboczenie mogę widzieć rzeczy, których tak naprawdę w ogóle nie ma!
Stąd przepraszam wszystkich, którzy mogli się poczuć urażeni!

Pozdrowienia!

Piłkarze przychodzą, odchodzą, a Klub będzie i będzie i będzie!
"Nie zawsze mamy wiarę - aby uwierzyć..
Nie zawsze jest nadzieja, że coś się jednak spełni..
Ale prowadzi nas siła, z którą idziemy przed siebie..
Nic nas nigdy nie zatrzyma na ziemi ani w niebie!!"
Odpowiedz cytując