Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2012, 14:32
Wiślak709 napisał(a):Wyświetl post
Zgrybus, dzieli kibicow bo jest charyzmatyczny. Nie jest grzecznym chlopcem jak choćby Czarek Wilk.
Tylko ten "grzeczny chłopiec" będąc na boisku haruje jak wół nie strojąc fochów, kiedy trener zdecyduje się go z boiska ściągnąć. Nie widziałem jeszcze meczu z udziałem Wilka, z którego schodziłby z boiska nie zlany litrami potu i w czyściutkich fatałaszkach. Patryk dał d... szkoda jedynie, że nie potrafi się do tego przyznać, wciąż trzymając głowę w chmurach z manią wyższości nad całą resztą. Szkoda bo mimo wszystko lubiłem Jego zawadiacki styl bycia i to co prezentował na boisku, a naprawdę tak na krajowym podwórku jak i w europejskich pucharach był postacią wyróżniającą się w Wiśle. Jednak jeżeli zaczyna siać ferment w drużynie, to najwyższa pora żeby zmienił otoczenie. Może zmądrzeje.

W jego wywiadzie na stronie SKWK jest tak wiele sprzeczności i wykluczających się faktów, że pokazuje to tylko jak bardzo się zagubił. Czy ktokolwiek z Was wierzy w to, że Kazek Moskal, skłamał w kontekście wypowiedzi Małeckiego Czy ktokolwiek z Was wierzy w to, że Patryk nie wiedział, że Moskal czeka na Niego To ja do cholery, jako Kibic o tym wiedziałem, oglądając choćby fragmenty z konferencji prasowej, a Patryk jako zainteresowany nie
Odpowiedz cytując