Wyświetl pojedynczy post
szachmat
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2012, 13:46
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
trzeba było napisać 16/32
ja .......e, niektórzy to już się tak nakręcają na temat którego nie ma (wylot Małeckiego) że chyba w całej swej furii zapomną że jutro mecz ze Standardem.Łykacie jak osły każdy medialny donos szukając ch.a do dupy.
wiadome że w takich sytuacjach każdy pismak szuka dobrego tematu i .......i swoje, proponuję się powstrzymać od gadania głupot ,wzorem Małeckiego, po którym tak jeździcie do czasu aż obie strony wspólnie zabiora głos po tym jak sobie wyjaśnią sprawy we włąsnym gronie.Małecki ch.uj.owo postąpił każdy to przyznaje, a co wynikło z rozmów i w jakim kontekscie to przedstawiono to dwie różne sprawy, sensacja jest i o to chodziło, ku uciesze innym.Mam wrażenie że na tym forum sporo osób to jakieś prowokacje z innych klubów mający dobrą zabawę, w sumie byle osioł może się tu zarejestrować i pisać teksty typu:jak ja chodziłem na Wisłę to ty chodziłeś do sąsiedniego domu harcerza.
Ty masz takie wrażenie a ja niestety sądzę że jakieś 12/16 z nich jednak uważa się za zajebistych kibiców tylko dzięki którym Wisla istnieje.

A od PR na pewno ktoś jest za jakieś drobne 20 tys zł.

Dla Patryka jedyne wyjście to odejście, tutaj mentalność nie pości go dalej.
Odpowiedz cytując