Wyświetl pojedynczy post
wachoGdy
Junior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2012, 12:29
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Wielu kibiców z tego forum uważa, że największym problemem Wisły w tym momencie jest Małecki. Nie szrot z zagranicy, nie mnóstwo ludzi niszczący Nasz klub od wielu lat (obecnie w największym stopniu Basałaj i Valckx), tylko jeden piłkarz z trudnym charakterem, który zagrał więcej udanych spotkań w Wiśle niż szrot z zagranicy razem wzięty (nie mam na myśli Pareiki, czy Meliksona). Róbcie tak dalej, a za kilka miesięcy Polacy będą jedynie na trybunach, ale w roli kibiców i z obowiązku jeden junior na rezerwie, bo jest taki wymóg w Ekstraklasie. Tylko wówczas nie miejcie pretensji. Wy teraz krzyczycie z oburzenia, ale za niedługo będziecie wstydzić się przed samymi sobą tych słów.
Przestań bredzić. Każdy wie jak w klubie jest ......... a pisanie że tylko jeden polak w składzie to już hipokryzja. Zapoznaj się człowieku z przepisami jakie obowiązują w ekstraklasie, a nie bzdury piszesz. W składzie musi być zarejestrowanych 3 zawodników szkolonych w klubie 3 lata pomiędzy 15 a 21 urodzinami, 8 zawodników szkolonych w polskich klubach 3 lata pomiędzy 15 a 21 urodzinami, nie więcej niż 25 zawodników w wieku powyżej 21 lat i max 17 obcokrajowców. To tyle odnośnie składu.

Niektórzy zaczynają już robić z Pana Małeckiego bohatera strikte Walterowskiego. Wszyscy winni tylko nie Pan Małecki. Panowie z SKWK pognębili go tym wywiadem jeszcze bardziej. Wszędzie JA, JA i JA. Zaczyna brakować miejsca na Wisłę która staje się w jego gadce pustym frazesem. A wywiad z Panem Bolkiem menago naszego Św. Patryka wylał kawę na ławę. Latem i tak miał odejść z klubu.

Hipokryzja i tyle ............ a Patryka najzwyczajniej szkoda choć okazał się judaszem

Ps. I tytuł w wywiadzie na SKWK wszystko tłumaczy. Patryk Małecki : Wisła to mój klub ............ wiec pikniki kiełbase w łape i won .... wiecie gdzie, basałaj chu .ju dawaj kase 2 razy tyle co ma Melikson, a i teee Moskal dzisiaj ja nie bede grał bo mi się nie chce Tzn chce ale z tymi chu...jami grać nie będe bo tylko ja tu dobrze gram ..... a to mój klub
Powód: żal .....
Ostatnio edytowane przez wachoGdy : 22.02.2012 o godz. 12:39.
Odpowiedz cytując