Kibic_1906 napisał(a):

Czytam ten wywiad i nie wierzę.. "Ja nie liczę na drużynę, liczę zawsze tylko na siebie" - no to człowieku graj sobie w szachy albo bilard ! To jest towarzystwo wzajemnej adoracji , kumpel Małeckiego przeprowadził z nim (haha) pseudo-wywiad , i wychodzi na to że Patryk to mąż stanu, romantyczny bohater który walczy w imię sprawiedliwości i dobra (oczywiście że nie o swój kontrakt ) , oskarżając przy tym wszystkich dokoła, nawet Kazia Moskala. MAŁECKI - ODEJDŹ JEŚLI MASZ RESZTKI HONORU!!!
On jest na tyle nierozgarnięty, że sam sobie zaprzecza- "dla mnie liczy się tylko i wyłącznie zespół, on jest najważniejszy" , ale "liczę zawsze tylko na siebie". Zagrałeś dobrze ? - "Tak , jestem w formie" Zagrałeś słabo? - "Cała drużyna zagrała nie najlepiej". Zespół to dla Patryczka parol ochronny, jak coś mu nie wychodzi to ZAWSZE napierdala na wszystkich tylko nie na siebie.
|
Jak to nie mysli zespolowo!?!?
Redakcja: "Przyznajesz, że zagrałeś słabo?"
Odpowiedz:"Na pewno jako drużyna nie wypadliśmy najlepiej".
Dalej jest juz soba:" Ja mam swój styl gry. Jednemu on się podoba, a drugiemu nie"
Zapomnial dodac jak sie nie podoba to wypierdalac na Kaluzy....
A to z wywiadu z menago:
-Są już jakieś oferty?
-Na razie nic konkretnego. Dopiero zaczynamy szukać mu klubu. Nie ukrywam, że zaskoczyła nas tak surowa decyzja. Wie pan, nasz dotychczasowy plan był taki, że Patryk odchodzi z Wisły latem, po Euro.
Byl plan z eodchodzi latem. Zastanowicie sie jeszcze raz ci co piszecie ze mu klub nie przedstawil propozycji, Po prostu menago mial plan i juz.