Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2012, 11:34
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Czytam ten wywiad i nie wierzę.. "Ja nie liczę na drużynę, liczę zawsze tylko na siebie" - no to człowieku graj sobie w szachy albo bilard ! To jest towarzystwo wzajemnej adoracji , kumpel Małeckiego przeprowadził z nim (haha) pseudo-wywiad , i wychodzi na to że Patryk to mąż stanu, romantyczny bohater który walczy w imię sprawiedliwości i dobra (oczywiście że nie o swój kontrakt ) , oskarżając przy tym wszystkich dokoła, nawet Kazia Moskala. MAŁECKI - ODEJDŹ JEŚLI MASZ RESZTKI HONORU!!!

On jest na tyle nierozgarnięty, że sam sobie zaprzecza- "dla mnie liczy się tylko i wyłącznie zespół, on jest najważniejszy" , ale "liczę zawsze tylko na siebie". Zagrałeś dobrze ? - "Tak , jestem w formie" Zagrałeś słabo? - "Cała drużyna zagrała nie najlepiej". Zespół to dla Patryczka parol ochronny, jak coś mu nie wychodzi to ZAWSZE napierdala na wszystkich tylko nie na siebie.
Jak to nie mysli zespolowo!?!?
Redakcja: "Przyznajesz, że zagrałeś słabo?"
Odpowiedz:"Na pewno jako drużyna nie wypadliśmy najlepiej".
Dalej jest juz soba:" Ja mam swój styl gry. Jednemu on się podoba, a drugiemu nie"
Zapomnial dodac jak sie nie podoba to wypierdalac na Kaluzy....

A to z wywiadu z menago:
-Są już jakieś oferty?
-Na razie nic konkretnego. Dopiero zaczynamy szukać mu klubu. Nie ukrywam, że zaskoczyła nas tak surowa decyzja. Wie pan, nasz dotychczasowy plan był taki, że Patryk odchodzi z Wisły latem, po Euro.

Byl plan z eodchodzi latem. Zastanowicie sie jeszcze raz ci co piszecie ze mu klub nie przedstawil propozycji, Po prostu menago mial plan i juz.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 22.02.2012 o godz. 11:39.
Odpowiedz cytując