Wyświetl pojedynczy post
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2012, 10:58
Czytam ten wywiad i nie wierzę.. "Ja nie liczę na drużynę, liczę zawsze tylko na siebie" - no to człowieku graj sobie w szachy albo bilard ! To jest towarzystwo wzajemnej adoracji , kumpel Małeckiego przeprowadził z nim (haha) pseudo-wywiad , i wychodzi na to że Patryk to mąż stanu, romantyczny bohater który walczy w imię sprawiedliwości i dobra (oczywiście że nie o swój kontrakt ) , oskarżając przy tym wszystkich dokoła, nawet Kazia Moskala. MAŁECKI - ODEJDŹ JEŚLI MASZ RESZTKI HONORU!!!

On jest na tyle nierozgarnięty, że sam sobie zaprzecza- "dla mnie liczy się tylko i wyłącznie zespół, on jest najważniejszy" , ale "liczę zawsze tylko na siebie". Zagrałeś dobrze ? - "Tak , jestem w formie" Zagrałeś słabo? - "Cała drużyna zagrała nie najlepiej". Zespół to dla Patryczka parol ochronny, jak coś mu nie wychodzi to ZAWSZE napierdala na wszystkich tylko nie na siebie.
Ostatnio edytowane przez Kibic_1906 : 22.02.2012 o godz. 11:02.
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując