Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2012, 09:44
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Gdyby w klubie myśleli to mógłby sie dogadywać za najwyżej dwa razy większą kasę. Co to jest trzy razy większa kasa w przypadku gościa który zarabia prawie najsłabiej w drużynie. Byle kto może namieszać mu w głowie. Nie dyskutuję o poglądach na grę Małeckiego, bo on sie obiektywnie nie oceni. Gdybyśmy nie strzelili bramki Małecki był by górą, a tak to może sobie ..... .

Mnie nie chodzi o Małeckiego, ale o Wilka, Czekaja, kolejnego młodego z papierami który miejmy nadzieję sie objawi. Jeżeli nie zaspokoi sie szybko rosnących aspiracji finansowych takiego zawodnika. ZAWSZE znajdzie sie ktoś kto obieca mu n-razy więcej. A młody jak to młody. Małecki jest idealnym przykładem, bo nikt mi nie wmówi ze nie zasłużył na zarabianie co najmniej średniej w drużynie, a tyle nie zarabia. Do tego jest niedojrzały i ulega wpływom. Efekty mamy, niekorzystne dla wszystkich.
Nie byłby górą, bo kiepsko zagrał i wiele spieprzył. Raz fartownie się udało, że Garguła dobijał po nim i to jedyne co dobrze zagrał. Gdyby nie było remisu wtedy jeszcze bardziej by go krytykowano za ten mecz. Z tym 3 razy więcej trochę nie precyzyjnie podałem. Ale 250 tys. euro dla ruskich to tak jak splunąc. Nie wiem jak będzie z Wilkiem i Czekajem, ale jestem pewien, że oni takich szopek nie zrobią,
Odpowiedz cytując