Drozd napisał(a):

Czy ja pisałem o nowym kontrakcie? Ja pisałem o podwyżce 5000 miesięcznie, za dobrą grę. Bez zmiany długości kontraktu. Tak uważam, że gdyby dostał podwyżkę i przy dobrej grze miał perspektywę kolejnej takich jak ostatnio kretynizmów na boisku by nie robił. A od tego się zaczeło. Kto mówi zeby podwyżkę dawać teraz? Powinien ją dostać po poprzednim sezonie. To teraz byłby spokój. I jeszcze raz podkreślam nie mówie tylko o Małeckim, a o wszystkich młodych którzy w porównaniu z resztą drużyny zarabiają słabiutko.
Zwalać wszystko na mentalność zawodnika zawsze jest najprościej. W ostateczności zawsze można powiedzieć że facet jest psychiczny i zakończyć dyskusję.
|
A nie przyszło Ci do głowy, że może już się z kimś dogadał na trzy razy lepszą kasę za wschodnia granicą. Przecież z wywiadu na stronie stowarzyszenia można wyczytac, że Patryk jest pozbawiony samokrytki, że cały mecz ze Standardem był lipny i
on jako drużyna zagrał słabo. A przecież mecz do 57 minuty Wisła grała w 9tkę. Jedyne co Małemu wyszło to strzał chyba w 6 minucie gdzie prawie zaliczył asystę.
Teraz jak dojdzie do transferu to będzie mówił, że odszedł bo chciał grac ...