|
z niecirpliwością czekałem jak SKWK ,będzie starało sie wybronić "Małego" i w końcu jest!!! Wywiad które ma pokazać jak bardzo skrzywdzono patryczka!!!
problem w tym że dla każdego średnio intelietntgo człowieka ten wywiad tylko potwierdza wcześniejsze zarzuty,a nawet pokazuje więcej:
-dziwi się Patryk,że nikt z drużyny go nie wspiera - bo nikt Cie nie lubi, często zachowywałeś się jak cham na boisku wobec kolegów to czemu mieli by cię wspierać,a po za tym ile ty znasz słów po angielsku ,żeby chociaż zamienić 2 zdania z kimkolwiek w drużynie oprócz Polaków
- ale najlepsze jest to że tylko jemu i Sobolwi zależy na zwyciestwach ,dlatego żeby to udowodnić sam zrezygnował z meczu z Zagłebiem -Mistrzostwo!!!!(ja tez od dziś chce żeby moja firma osigała największe zyski dlatego przestane chodzić do pracy)
Bardzo szanowałem kiedyś Małego, ale teraz dla mnie nie istnieje,twierdzi że kochasz Wisłe, a regularnie ją hańbi,traktuje Klub jak swoją własność,jak zabawkę ktorą może bawić się jak chce i kiedy chce.Nikt jeszcze nie został legendą Wisły tylko dlatego że ma tatuaż z Reymanem albo prowadził doping na meczu.A naj smutniejsze jest to że cześć kibiców jeszcze broni Patryka,robiąc mu i sobie największą krzywdę(dla kogo Malecki jest ważniejszy niż 106 lat tradycji niech skanduje jego nazwisko na meczu).
ps: każdy ma prawo do własnego zdania na ten temat, tylko ciekawy jestem co by było gdyby sie tak zachował Lamey albo Jaliens, czy ktoś wogóle próbował by ich bronić?
|