Marszałek napisał(a):

Nie jest to dobra sytuacja. Dla żadnej ze stron.
|
No ja nie wiem, gdzie jasne jest że jest to smutna sprawa a niektórzy się podniecają jakby nie wiadomo co dobrego się zdarzyło
Natomiast mam wątpliwości co do tego że nie jest to dobra sytuacja dla obu stron bo tak na logikę to mi wygląda na to że Mały z pełną świadomością dążył do tego.Być może liczył że go 'wy.......ą dyscyplinarnie' ale tu się sprawa z Tevezem kłania.
Mimo wielu różnic, podobne historie - Tak City jak i Wisła najchętniej pozbyli by się ich tyle że City wtopiło na nim pewnie ze 100 mln euro i chciało by z połowę odzyskać.
Wisła też chce pewnie z mln euro zarobić więc nie wyrzuca tylko zawiesza - a 50 mln euro dla City to znacząca kwota, coś jak 1 mln dla nas , stąd sprawy podobne.
A czemu uważam że Mały świadomie to zrobił.Już ten niby foch po meczu był dziwny ale że 'ten typ tak ma', to można jeszcze to jakoś zrozumieć.Tyle że 2 dni później już na chłodno wystarczyło przyjść, przeprosić i w ogóle sprawy by nie było.
A on z pełną świadomością się skreślił, odmawiając wykonywania pracy.Nawet on musiał wiedzieć że to już na bank nie przejdzie i albo go wywalą albo zawieszą - innej opcji nie dał Wiśle.Stąd sądzę że zrobił to z pełną premedytacją.
Przykre to ale cóż począć