Wyświetl pojedynczy post
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2012, 20:33
@LucjuszWielki

Wiesz, ja bym tych "sorryziomkow" szanował, bo ich wkład w życie Wiślackiej społeczności jest znaczący.

Co do tego skansenu, to będę się sprzeczał. No widzisz, słyszysz przez 15 lat, a jeszcze się tak nie stało. A wykonaliśmy jakiś kroczek do przodu? Chyba nie.
Tak samo uważam, że Cupiał nie zrobił nic, by Wisłę wspomóc. Po 15 latach wspaniałego zarządzania doczekaliśmy się sezonu, w którym gramy bez lewego obrońcy. Hurrra! Wkrótce zostaniemy bez napastnika, a może jakaś inna pozycja też będzie nieobsadzona.
Smuda swoimi wypowiedziami pokazał, jak wielkim jest autorytetem i wspaniałym psychologiem. Kasperczak był zupełnie skompromitowany, kiedy tutaj wrócił. Z Maaskantem Patrykowi mogło być ciężko znaleźć wspólny język. Został tylko ten nieszczęsny Skorża. Szkoda, że od jakiegoś czasu w Warszawie siedzi.

Ja także popieram decyzję klubu (może nie do końca), ale nie popieram tej większości, która szybko poczuła krew i zaczęła "patrycjować" i "małpeckować" w taki sam sposób, w jaki czynią to nasi najlepsi przyjaciele z ul. Kałuży.

@ Rafkur
Zgadzam się z Tobą. Szkoda tylko, że skończyło się w taki sposób. Szkoda też, że wielu Wiślaków (?) zupełnie straciło dystans i pasowało się na jedynych sprawiedliwych. Małecki zrobił bardzo źle i większość winy jest po jego stronie, ale nie cała. Tylko o to mi chodziło.
Jeśli pewne rzeczy w naszym klubie nie ulegną poprawie, to takich przypadków będziemy mieć jeszcze całkiem sporo. Wszyscy mają pretensje do Patryka, że nie wyciągał wniosków, ale czy inni je wyciągną? Wątpię.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 21.02.2012 o godz. 21:27.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując