Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2012, 19:50
Wiślak-1990 napisał(a):Wyświetl post
I tak ten wywiad nie zamknie niektórych mord bo i tak będzie dalej pojazd na Niego, będą teorie że na pewno zmyśla i to co mówi jest nieprawda, pewnie że może tak być, ale prędzej bym się spodziewał kłamania od innych osób w tym klubie, oczywiście tych z 'góry'. No to już może przychodzić moderator i banować bo się wypowiedziałem.
Czy gdyby np. Kirm zachował się tak jak Patryk to też byś stanął w jego obronie? Czy może Mały powinien być wyjątkowo traktowany? Jeżeli tak to powiedz dlaczego. Zarząd podjął decyzję bolesną, ale słuszną. Jeżeli zawodnik okazuje brak szacunku względem trenera to dla zachowania dobrej atmosfery powinien być wykluczony z drużyny. Ja rozumiem emocje, ale największym problemem nie jest to co zdarzyło się w czwartek, lecz później.

Z jednej strony popieram zarząd (to jedyna sensowna decyzja), z drugiej trochę szkoda mi Małego, że do tego wszystkiego doprowadził. Jednak powinien liczyć się z konsekwencjami swoich czynów. W końcu to dorosły facet. Z jego strony było to zachowanie nierozważne i nieodpowiedzialne. Przydałby się ktoś kto umiałby poprowadzić jego karierę. Patryk jest ambitny, ma talent, ale musi nauczyć się, że piłka nożna jest grą zespołową i takie elementy jak team spirit, zaufanie do kolegów, czy szacunek dla pozostałych piłkarzy oraz sztabu trenerskiego są najważniejsze. Zawsze Mały ciepło się wypowiadał o Skorży. Ktoś pamięta, czy za jego kadencji czymś podpadł? Chciałbym, aby tak traktował Moskala i nie sprawiał mu problemów.
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 21.02.2012 o godz. 19:52.
Odpowiedz cytując