Wyświetl pojedynczy post
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2012, 16:57
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Ze względów ekonomicznych ta decyzja to działanie na szkodę spółki - bo albo zapowiada się, że zawodnik szuka sobie klubu po sezonie i jest zgoda na jego transfer albo się rozwiązuje umowę. Małecki nie grający jest wart złotówkę Szanowni działacze a trzeba go jeszcze utrzymywać w klubie - z drugiej strony prawnicy mogą Patrykowi podpowiedzieć jak jeszcze większą kasę wyciągnąć z klubu na poczekaniu jestem wstanie wskazać 2 takowe sposoby także uważam, że decyzja równie kretyńska jak osoba, której to dotyczyło.
Nikt nie podjął tej decyzji bo "bardzo chciał". Podjął ją bo była konieczna. Bo ten bachor nie pozostawił żadnego innego wyjścia. I wierz mi, wszyscy w Klubie zdają sobie sprawę, że przy obecnym budżecie, będzie to rozwiązanie bolesne.

Ale innego wyjścia po prostu nie było. Bo ktoś w tej całej zabawie kolego Merkury NA SZCZĘŚCIE poza kasą widzi jeszcze inne elementy: szacunek kibiców, historię, dobro drużyny, PR, autorytet szkoleniowca, konsekwencję, wreszcie - tu trochę patetycznym tonem - honor.
I wcale się k.rwa, tego górnolotnego słowa nie wstydzę, bo dla mnie między innymi takie trudne decyzje odróżniają Wisłę, choćby od koleżanki z drugiej strony Błoń.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując