Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2012, 09:25
Watts napisał(a):Wyświetl post
Och.

Za tyle pieniędzy kopiąc szmaciankę pozwoliłbym, żeby na każdym stadionie w Polsce łebki obrażały moją rodzinę dziesięć pokoleń wstecz. To nawet nie kwestia pieniędzy, miałbym to po prostu w dupie. Ale co ja tam wiem, jestem tylko zazdrosnym Polaczkiem z bolszewicką mentalnością, nigdy nie będę obracał milionami
Dobrze że masz tego świadomość.

Niestety jak Małecki pojedzie do Mielna zbierać bursztyny, to może sie przypałetać jakaś pyra i jak do tej pory miał bluzgi w dupie tak mogą sie te bluzgi zmienić w coś twardszego.

Ale Twoja mentalność nie pozwala Ci sobie tego wyobrazić.

jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Z trzeciej strony, tak czy owak 18 na mecz ustala trener, a absencję ze strony zawodnika usprawiedliwia tylko choroba lub kontuzja.
Jak się nie obrócisz d.pa zawsze z tyłu.
Każde rozwiązanie zatrzymujące Małego w Wiśle będzie złe bo na najbliższym meczu, jak się pojawi na boisku to przynajmniej część stadionu (ta przytomniejsza) go wygwiżdże, a co on wtedt zrobi to wiedzą wszyscy
Jakbyś grał kiedyś choćby w okręgówce to byś wiedział, że przyczyn niegrania w meczu może być więcej. Może Małecki zorientował się że w czwartek przegiął palę. I postanowił sie samoukarać . Nie pomyślał tylko ze to nie on powinien wybierać karę.

Można gwizdać na Maleckiego, ale tylko kiedy zamiast podać zacznie się kiwać. Może to go nauczy. Natomiast gwizdanie dla udobruchania Twojego ego to jeszcze większa wiocha niż ta którą zrobil Małecki.

Oczywiście Ci przytomniejsi uważają że gwizdać na swojego to dowod kultury, której Małeckiemu brakuje .
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując