Wyświetl pojedynczy post
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2012, 01:29
milosz napisał(a):Wyświetl post
Genkow strzelał bramki i nadal to robi i dość żałosne jest to że tego jego krytycy nie widzą. Ja osobiście stawiałbym na Bitona, ale Genkow jest dobrym piłkarzem i jego krytyka jest pusta.

Jovanović akurat ma ciąg na bramkę i potrafi grać również w ofensywie (szybkości i kondycji nie można mu odmówić), a piłka się nie zmieniła na tyle aby każdy obrońca był magikiem technicznym.

Zamiast skupić się na realnych problemach kadrowych Wisły to widać niektórzy wolą szukać dziury w całym. Nasi środkowi napastnicy strzelają bramki, a na PO jest wystarczająca obsada.

Problemy są gdzie indziej, LO, def. pomocnik, kolejny skrzydłowy. Również w niedługiej perspektywie, bramkarz.
Nie twierdze, że nie strzela, ale w/g mojej opinii jest to piłkarz przeciętny, podobnie jak Jovanovic oboje na swoich pozycjach średniacy bez błysku i tyle.

ps. twoim zdaniem jak nie wykupimy Bitona i zostaniemy z samym Genkovem atak nie będzie problemem?Skończy się kontrakt z coraz słabszym Lameyem dla którego to ostatni sezon w Wiśle i wystarcza ci sam Jovanovic jako cała obsada PO? ja tu widzę więcej problemów na przyszłość.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 21.02.2012 o godz. 01:36.
Odpowiedz cytując