Wyświetl pojedynczy post
ozz737
Junior Member

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2012, 01:01
Chciałbym napisać, że niektóre posty są poprostu żałosne. Niektórzy nie potrafią zrozumieć że sytuacja jest patowa i trzeba dojść do kompromisu. Otóż drodzy kibice, wg mnie zarówno strona broniąca Pana Małeckiego, jak i atakująca go, ma po trochu racji. Otóż...... Prawdą jest że Pan Małecki obraził Klub, Kibiców, Trenera, Piłkarzy....... i wszystkich utożsamiających się z Wisłą Kraków. Co do tego nie ma żadnej wątpliwości. Prawdą jest też że Pan Patryk albo specjalnie kopał po bandach albo jest w fatalnej formie. Nie usprawiedliwia go fakt że grał dobre mecze czy też wytatuował sobie symbol Klubu. Nawet Pan Reyman czy Pan Żurawski nie mogli by sobie na takie traktowanie Wisły pozwolić. To jedna strona. Druga jest taka, że jednak sam piłkarz (może i późno ale lepiej niż w ogóle) poszedł po rozum do głowy i przeprosił. Kolejna sprawa jest taka że nie jesteśmy zespołem który wydaje miliardy na transfery i dla nas choćby 500 tyś euro za piłkarza to i tak coś. Moje zdanie na ten temat jest takie że zarząd powinien dać Patrykowi szanse do lata, pod warunkiem że Piłkarz obieca na stronie Wisły Kraków że to był jego ostatni wybryk. W przerwie letniej, usiąść do rozmów i zastanowić się wtedy czy sprzedawać piłkarza, czy też pozostawić go dalej w drużynie. Bądzmy ludźmi poważnymi ( mimo iż Patryk zachował się absolutnie nie poważnie ) i dojdzmy do kompromisu. Denerwują mnie już te ,,pikniki'' i ,,kibole''. Pozdrawiam, urodzony Wiślak
Odpowiedz cytując