Wyświetl pojedynczy post
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2012, 00:07
A ja bym się nie zdziwił, gdyby przeprosiny + kara finansowa były tylko pierwszymi krokami przed definitywnym odlotem Patryka już teraz. Owszem, długa dyskwalifikacja pokazałaby, że nie warto tak dosadnie wypinać się na własny klub. Tylko, że Wisła potrzebuje pieniędzy i nawet (dla przykładu) milion euro byłby kwotą nie do pogardzenia - za to można by niezłego zawodnika sprowadzić, nawet "last minute".

Ja jestem tylko zwykły piknik, ale myślę, że Stan pracuje w swoim fachu tyle lat, że raczej ma jeszcze w zapasie sporo ewentualnych wariantów transferowych. Bo jeśli nie teraz, to latem będzie jeszcze trudniej, a czasu zdecydowanie mniej. Tak więc, żegnamy cię Patryk, idź se do Rosji, jak zmarzniesz to może świeże mroźne powietrze pomoże ci poukładać pewne sprawy.

PS. Przy Błaszczykowskim czy Marcelo takich numerów nie było, nikogo publicznie tyle razy nie obrażali. Chcieli odejść - odeszli, trafili do ciekawych klubów, a Wisła na nich sporo zarobiła. I wszyscy szczęśliwi. A tu? Dla mnie casus Małego jest podobny do tego z Kokokoszką. Jeśli obaj tacy dobrzy zawodnicy, to czemu Adam nie podbił Toskanii, czemu Anglicy/ Turcy/ Rosjanie nie walczą o Patryka? Bo raczej mają lepszych zawodników, takich co potrafią grać zespołowo.
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 21.02.2012 o godz. 00:12.
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
Odpowiedz cytując