Wyświetl pojedynczy post
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 23:27
omega napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli uważasz że z mojej strony stwierdzenie że Biton jest napastnikiem lepszym od Genkowa jest brakiem szacunku do Moskala to mogę sie tylko zaśmiać, jeżeli uważasz, że jest to zagranie na poziomie Małeckiego to nie mamy nawet o czym rozmawiać.
omega napisał(a):Wyświetl post
Jeśli ktoś twierdzi że Biton jest na podobnym poziomie co Genkow to albo nie zna się na piłce, albo "ma drewno zamiast mózgu"
Piszesz że jeżeli ktoś uważa że Genkow jest na podobnym poziomie do Bitona, a za taką osobę musimy uznać trenera Moskala bo gdyby Bułgar był widocznie słabszy to by na niego nie stawiał, nie zna się na piłce albo ma drewno zamiast mózgu.
A ja tylko porównałem nie podanie ręki trenerowi z obrażaniem go jako oznaka braku szacunku.
Wiec chyba nie rozumiesz tego co piszesz.

Co do napastników mogli byśmy się kłócić cała noc, ale to bez sensu. Fakty są takie że obecnie Genkow wygrywa rywalizacje i pewnie on zagra w czwartek.
Chciałem jeszcze dodać że jestem w szoku po tym jak napisałeś że Biton zagrał bardzo dobre 20 min z Zagłębiem. Bo moim zdaniem nic ale to nic nie wniósł do gry, trzymany wywrócił się na 16 metrze, strzelił głową niecelnie oraz w dobrej sytuacji gdzieś z 13 metrów nie trafił w bramkę, dlatego jestem Ciekawy jak inni użytkownicy to widzieli? Może mam słabą pamięć i pisze głupoty?
Odpowiedz cytując