Wyświetl pojedynczy post
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 23:15
willow napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się z powyższym postem w 100%, od siebie dodam jeszcze, że skoro Franek jest w klubie persona non grata - a porównajcie sobie klasę, inteligencję, umiejętności i wkład w klub Franka a Małeckiego - to na prawdę przecieram oczy ze zdumienia, że są jeszcze ludzie, broniący Małego. Wierzyć się po prostu nie chce, że obłuda wśród niektórych kibiców jest aż tak wielka.
Jak pisałem wcześniej - jestem pewien, że co poniektórym jest głupio i wstyd, że dali by się za Małego pochlastać, a on ich potraktował ciepłym słomkowym strumieniem. No i jak tu teraz z tego wybrnąć?
DOKŁADNIE, nie ma dla takiuch ludzi miejsca w klubie ! wiele razy Mały przeginał ale teraz przegiął na maxa, pokazał fucka NAM WSZYSTKIM, nie trenerowi, nie zarządowi, ale NAM - WIŚLE KRAKÓW ! I choćby nie wiem jakie zasługi dla klubu miał na swoim koncie to wszystko jest teraz nieistotne. Czy do Was dociera co człowiek który wytatuował sobie podobizne największej legendy klubu powiedział kilka dni temu -" NIE CHCE GRAĆ I TRENOWAĆ W TYM KLUBIE" Jak dla mnie zarząd może podjąć jutro tylko jedna właściwą decyzję - KOP W D*** bez żadnych sentymentów.
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując