Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 22:33
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Dajcie spokój z tym Jovanovicem, to drewno.Ze Standardem prawie wszystkie jego zagrania były złe, zwłaszcza w pierwszej połowie.Ilość piłek które za darmo oddał Belgom trudno policzyć, zgubiłem się przy 10 po jakiejś pół godzinie, a jak już nawet pobiegnie skrzydłem do przodu i ma piłkę przez nikogo nie atakowany, w ogóle nie patrzy gdzie ją wrzuca.To kolejny piłkarz obok Genkova, który jest rzekomo dobry bo gra w Wiśle zdaniem wielu kibiców, tylko nikt nie potrafi wyjaśnić dlaczego jest dobry, dlatego że nie jest.
Dokładnie takie samo mam zdanie. Naprawdę Lamey jest już lepszy. Niewiele ale jednak lepszy. Być może zbyt wiele się zrobiło szumi i nadziei związanych z jego przyjściem do Wisły. Niestety okazał się drewnem i nie ma argumentów, żeby go póki co inaczej oceniać. Pod względem piłkarskim jest niżej od również bardzo surowego technicznie Wilka dlatego nie rozumiem skąd te zachwyty nad dryblingami Marko...? Pamiętam jego pierwszy lub drugi mecz w Wiśle to mi ręce opadły... Cały czas jeden i ten sam zwód i cały czas obrońca zabierał mu piłkę... Nic się od tamtego czasu niestety w jego grze nie zmieniło. W defensywie również jest mijany z dużą łatwością... O ile Paljica minąłby nawet R. Kalisz to z Marko poradziłby sobie spokojnie taki Donaldinho.

@down: każdy wariant bez Palijca, (nawet wyjście w dziesiątkę) jest lepszy od wariantu z Palijciem.
Ostatnio edytowane przez thechris : 20.02.2012 o godz. 22:52.
Odpowiedz cytując