Wyświetl pojedynczy post
omega
Member

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 22:32
yogul napisał(a):Wyświetl post
jaki znowu sabotaż ?!
to jest banalnie proste, mamy dwóch napastników o podobnym poziomie, za jednego zapłaciliśmy chyba 500 tyś euro a drugi jest wypożyczony z opcją pierwokupu za 1,6 mln euro.
W pierwszej rundzie z braku innych możliwości grał ten drugi i wykazał swoją wartość, jednak nie jesteśmy potentatami finansowymi i nie jesteśmy najwidoczniej w stanie wyłożyć takiej sumy na jednego zawodnika.
Wiec oczywiste jest chyba że nie będziemy promować tego którego musimy zaraz oddać, tylko tego który jest już nasz i możemy na nim zarobić.
A jeżeli ktoś twierdzi że Bułgar ogólnie gra słabo to albo nie zna się na piłce albo tak jak kolega wcześniej napisał "ma drewno zamiast mózgu" .

Kolego szanowny ja nikogo nie obrażałem, ale jeśli chcesz moge przejść na Twój poziom.

Jeśli ktoś twierdzi że Biton jest na podobnym poziomie co Genkow to albo nie zna się na piłce, albo "ma drewno zamiast mózgu"

Ja twierdze że Bułgar gra słabo bo nie dochodzi do sytuacji,a jeśli już coś strzela to najczęściej bardzo szczęśliwie. Nogami grać nie potrafi na poziomie europejskim, niezłe warunki atletyczne i dzięki temu gra głową to jego jedyny, poważny atut. Biton to jest pies na bramki, w 20 minut w lubinie stworzył sobie jakieś sytuacje ( był faulowany na karnego, strzał głową, niecelny wolej ). w 70 minut Genkov nie oddał chyba strzału.

Jakość bramek, częstotliwość ich strzelania, wszystko jest po stronie Bitona i jeśli z chęci promowania Genkova nie będziemy grali w przyszłym roku w pucharach to - tak jest to sabotaż.W pucharach czekają dużo większe pieniądze niż za Genkova, którego i tak nigdzie już pewnie nie sprzedamy - jest za słaby i za stary.
Diaz, Nunez też są wypożyczeni, a grają więc za bardzo nie rozumiem czemu są promowani?
Odpowiedz cytując