JrQ- napisał(a):

Zapracował, ale ostatnio wszystko, kompletnie wszystko s.......ił.
Choćby zarabiał 2 tysiące to nie powinien się tak zachowywać.
Stracił całe uznanie i szacunek w moich oczach.
Głupio mi, że kilka razy go broniłem, bo Patryk wyszedł po prostu na obłudnika...
I sprawdza się to co mówiłem kiedyś - Cupiał nie wybacza i to jest na pewno jeden z powodów, dlaczego Mały podwyżki nie dostał - bo nie oszukujmy się, gdyby Cupiałowi zależało na kasę, to podpisałby nowy kontrakt i zostałby natychmiast sprzedany.
|
Ja po prostu stwierdzam fakt: Małecki sportowo jest gdzie jest, ponieważ do talentu dołożył ciężką pracę. Kwestia szacunku do niego oraz ocena moralna jego zachowań to już inna bajka.
fanfan napisał(a):

|
Nie rozśmieszaj mnie . Akurat Czekaj nie będzie robił "podobnych problemów " co Małecki ! On nie ma tak zrytego charakteru ,zresztą mało który piłkarz odstawia taki cyrk . A jeśli Michał będzie prezentował się dobrze , rozwijał swoje umiejętności i kontuzje nie będą go nękać to o podwyżki dla niego jestem spokojny .
|
Dobra, dobra. Ja już czytałem podobne zapewnienia na tym forum odnośnie Patryka. To było jakieś dwa miesiące temu, kiedy kilka osób (w tym ja) nieśmiało wyrażało niepokój polityką klubu oraz tym, że tematem nowego kontraktu Małeckiego (w tę czy inną stronę) nikt się nie zajmuje.
Był temat, ucichł, a teraz .......nęło. No szok, kto się mógł spodziewać?..
funkykoval napisał(a):

|
Tak napisać może ktoś kto nie rozumie czytanego tekstu - ja tak właśnie zrozumiałem wpisy Wolfyego i wątpię abym się mylił, natomiast WY każecie się tłumaczyć gościowi, że nie jest wielbłądem atakując go wręcz w chamski sposób.....
|
Ich raczej w....iło to, że śmiałem się nie pochylić nad losem biednego polskiego robotnika który nigdy takich pieniędzy jak Małecki nie zobaczy, obnosząc się jeszcze ze swoim statusem kułaka.
Manchesteru City nie stać było na puszczenie za darmo Teveza, ale my jesteśmy lepsi, u nas honor droższy od pieniędzy. I tego typu złote myśli prezentują wynalazki, które śmiem twierdzić - nie bardzo rozumieją o jakich kwotach tu mówimy. Za pół roku Ci sami kolesie będą w szoku że transferów nie ma, a nawet jak są to beznadziejne. Mam jednego murowanego kandydata, pana od "mamy skład na mistrzostwo".
Nic to - we wtorek będziemy mądrzejsi.
LucjuszWielki - przeczytałem Twoje pytanie trzy razy i nadal go nie rozumiem. Widocznie za głupi jestem. Z powodu kompleksów jakie tym we mnie wywołałeś trafiłeś na zaszczytną listę osób przeze mnie ignorowanych. Możesz tam nawiązać ciekawą dyskusję z użytkownikami twierdzącymi, że jestem Patrykiem Małeckim oraz tymi którzy grożą, że mnie wykupią (Niemcy?).