Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 21:34
Cytat:
Przecież z uporem maniaka piszecie że Małecki to marny piłkarz i jego obecność w Lubinie tylko by zaszkodziła.
Patryk potrafi grac w piłkę... jednak on w Lubinie nie powinien się znaleźć nawet gdyby przeprosił i zgłaszał swoją gotowość do gry. W meczu ze Standardem Patryk napluł tysiącom kibicom Wisły w twarz, moim zdaniem specjalnie sabotował grę bo nie potrafię do tej pory wyjaśnić tego dlaczego brał piłkę nie podawał nikomu lutował z 45 metrów po czym zszedł jeszcze obrażony.
Rozumiem mógł nie mieć swojego dnia jednak ja tu widzę celowość w działaniu Patryka. Tak się nie walczy o kontrakt.

Dla mnie jest skandale że piłkarz z wytatuowanym Henrykiem Raymanem, deklarujący swoje przywiązanie do klubu wychodzi na boisko i lutując z 45 metrów okazuję swoje niezadowolenie z powodu małych zarobków. Oglądam tą ligę od ładnych paru lat, w wielu klubach była bieda, piłkarze nie dostawali kasy, organizowali prostesty, ale nigdy nie widziałem takiego czegoś aby ktoś manifestował swoje niezadowolenie sabotując grę. Brak szacunku do trenera, kolegów z drużyny, działaczy, kibiców, historii klubu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 20.02.2012 o godz. 21:58.
Odpowiedz cytując