Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 20:55
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem za bardzo tej Waszej ślepej wiary,że Małecki w Lubinie odmieniłby cokolwiek. A także iż jego brak w składzie to osłabienie.
Nie wiem od kiedy to kółka i drybling z głową w dół przeciwko trzem chłopa dają przewagę w czymkolwiek. Może powinien wykonywać rzuty rożne? Nie wiem o co Wam chodzi.
Osłabił drużynę? Osłabił. Jest więc podstawa by tak sądzić? Jest.

A kto jak nie Małecki mógłby przesądzić o losach meczu? Może wpadłby jakiś strzał z 40 metrów...

Wiadomo,że Patryk wykonuje bardzo słabo rzuty rożne, podejmuje w większości błędne decyzje, ale jakby nie było posiada jak na naszą ligę ponadprzeciętne umiejętności i 1 na 10 jego sztuczek wychodzi, a u innych nawet rzadziej.

Nie do wiary dla mnie jest tłumaczenie przez pryzmat zarobków. Okazanie zrozumienia Ileż razy tolerowane było podobne zachowanie? Dała Wisła podwyżkę Brożkowi ? Dala, dała Błaszczowi, dała. Taki kretynizm nie może być niczym tłumaczony, przecież ma menagera, wiadomo że PAtryk nie potrafi odróżnić brutto od netto i dalej myśli że podatek vat to 22%, ale człowiek, którego najmuje powinien mu to wytłumaczyć.

Jak można postąpić w tak dziuniowaty sposób przed walką o odzyskanie miejsca na podium i ważnym meczem LE?

odp:

Drozd napisał(a):Wyświetl post
To w końcu Małecki jest słaby, furiat i niech wyp...... czy "mógł zrobić wejście smoka". Zdecyduj się bo sam sobie przeczysz.
Gdzie się przeczę? Zacytuj. To, że krytykuję zachowanie Patryka i jego wiernego obrońce (za podawanie żałosnego tłumaczenia od samego początku kłopotów wychowawczych P. i za pojazd po każdym kto nie potrafi się obronić) nie oznacza, że nie chylę czoła nad probą strzału z 40 metrów przy asekuracji 3 przeciwników
Powód: odp
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 20.02.2012 o godz. 21:04.
Odpowiedz cytując