Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 20:29
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post

ps. rozśmieszyłeś mnie wolfy tymi Twoimi przechwałkami o milionowych kwotach, którymi "obracasz"
Poważny człowiek nie puszcza takich bredni w eter, podobnie jak poważny człowiek nie zachowuje się jak Małecki, o tym, że Patryk nie jest poważny wszyscy wiemy, o tym pierwszym nie.

Nie dajcie sie nabierać na bzdety, tak jak pisałem, gość niedawno dymał na przystanek zaliczenie robić, a teraz udaje menago który ma dłuższy staż pracy niż okres studiowania Obracać cudzymi pieniędzmi każdy potrafi-najwyżej go wyleją, zabaw zaczyna sie gdy dyrygujesz swoim groszem i możesz utopić.

Obrońca Patryka zawsze wyzywał wszystkich od pokemonów podczas krytyki nastoletnich fochów, a teraz w krytycznej sytuacji gdzie wie, że jego przemyślenia i posty były g. warte próbuje zachować twarz pisząc przyziemniej.

Dokładnie mam takie samo zdanie jak oldp., Patryk mógł zacisnąć zęby, pokazać się przed Euro, prawdopodobnie nigdy więcej takiej szansy/okazji nie będzie mieć.

Utratę punktów w Lubinie zawdzięczamy: Pareice, Pajlicowi i.... Małeckiemu (znacząco osłabił drużynę, mógł zrobić wejście smoka zmieniając Ilieva a zrobił wejście do Me)
Odpowiedz cytując