Wyświetl pojedynczy post
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 18:02
Reserve napisał(a):Wyświetl post
....a panowie ogarnijcie się wszyscy ! Nie mówię że Mały jest do dupy i powinien zaraz być sprzedany, ale nie twierdze również że bije na głowę naszą ligę. Typowy rzemieślnik, ot co.

Można mieć szacunek do klubu i barw, można mieć Wisłę w sercu, ale Patryk tak naprawdę jej nie ma. Przykra sprawa dla wielu, ale niestety tak nie jest. Szacunek do klubu, a poprzez to również do trenera, kibiców, barw czy nawet legend trzeba mieć i w radości i w gniewie. A jak w gniewie działa Patryk wiemy chyba wszyscy.

Naprawdę nie można go mieszać z błotem, ale też nie wychwalać pod niebiosa i usprawiedliwiać jego zachowania. Niektórzy robią z niego drugą legendę - przypominam że legendą nie zostaje się tylko przez mecze, ale cale życie i zachowanie poza stadionem. A brak szacunku dla trenera jest dla mnie czymś czego nigdy nie powinno się okazać.
Że zacytuję swoją wypowiedź jeszcze sprzed zamieszania na temat "Nie chcę grać w tym klubie". Patryk nie ma żadnych argumentów dla siebie, a wy do jego obrony. Szczególnie Ty wolfy.

Widać że Patryk ma problem ze sobą, nie idzie mu i do tego jeszcze coś poprzestawiało mu się w bańce. A na domiar złego jego egoizm i holowanie piłki nie pasuje do taktyki Moskala.

Ja uważam że cała jego wypowiedź "Nie chcę grać w tym klubie" nie może być odbierana wprost. Ma o sobie wielkie mniemanie, myśli że jest superstar w Wiśle i ma za sobą większość kibiców więc powiedział tak bo myślał że klub da mu wszystko żeby go nie stracić No i zobaczymy czy się pomylił...

Watts napisał(a):Wyświetl post
Tak po prawdzie, jeżeli trafiłby do ME, to szkoda mi chłopaków na których Małecki będzie machał łapami i darł się jeszcze częściej, niż na starszych kolegów z pierwszego zespołu.
Jeśli Małecki zostanie zesłany do ME i będzie darł się na nich i wywijał łapami to wtedy można będzie sprawdzić kto w ME ma jaja a kto nie. Jeśli już tam będzie to zesłany karnie więc tym bardziej jego gwiazdorzenie będzie o kant dupy rozbić, ot co. Po prostu będą musieli się mu postawić
Ostatnio edytowane przez Reserve : 20.02.2012 o godz. 18:05.

Odpowiedz cytując