Wyświetl pojedynczy post
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 16:05
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
"Ja .......e, brawo! Patryk, zachowałeś sie wzorowo! Jestem z Tobą! Dobrze dojebałeś Kaziowi! Tak jest! Grrrrrr! Nie będzie taki Garguła czy Pajlić zarabiał więcej, ty jesteś wiślakiem przez duże W! Tak! A nie oni, cholerni najemnicy! Dobrze dojebałeś! Basałaj da podwyżkę, znowu będziesz pięknie grał!"

Tak myślisz?
Nigdzie nie napisałem, że zachował się wzorowo, więc poczytaj troche ze zrozumieniem.Nie miałem też na celu obrażać Kazia, bo ma racja i bardzo mądrze zachowuje się w tej sytuacji.Ma temat Garguły nic nie pisałem, więc nie wymyślaj nazwisk o których mowy nie było.Tak jestem Wiślakiem przez wielki "W"( tak właśnie ta litera się nazywa, bo duża jest troszke mniejsza, wiesz?)Następnie, nie chodzi mi o to, żeby nawalić mu pieniędzy i czekać czy łaskawie zacznie grać, tylko troche sprawiedliwiej wynagradzać piłkarzy, którzy na to zasługują.Aha i jeszcze jedno widze , że zaczynasz prawić jak inni filozofowie, wszyscy mają tu po 15 lat, tylko jest tu kilkuwielkich wybitnych znawców piłki nożnej i Wisły Kraków.Szkoda, że tylko tu jesteś taki wielcy dorosły i inteligentny, a co do mojego wieku to jak byś troszke pomyslał to spojrzał byś na nick.

do Kibic_1906 analfabetą to możesz nazywać kolegów z podwórka, wiem jakie błędy zrobiłem, ale powodem było coś innego..%.

Ogólnie rzecz biorąc, wiem dobrze, że Mały kolejnej szansy już nie dostanie, choć zawsze, każdemu się ona należy, problem jest taki, że [atryk sam się chce wyrzucić z Wisły.Nie bronie go, ale nie powiem, że jest chu.. itd itd, bo jest oddany Wiśle i wiele razy to pokazał, był jest i będzie kontrowersyjny, ale co zrobć taki jest i nic nie poradzimy.Takich ludzi z charakterem też potrzeba, czasem przesadzał, ale najeżdzać na niego nie mam zamiaru i proponuje zakończyć tą dyskusje, bo tylko wynikają tu spory, które są bez sensu i do niczego nie prowadzą, każdy ma na ten temat swoje zdanie i wielu go nie zmieni, jedno jest jasne Patryk na bank już w Wiśle nie zagra.Ja osobiście już nie mam nic więcej do powiedzenia w tym temacie i nie mam zamiaru juz z nikim o tym dyskutować.Patrykowi dziękuje za jego Wiślackość i oddanie dla klubu, które miał.
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 20.02.2012 o godz. 16:15.
Odpowiedz cytując