Nigdzie nie napisałem, że zachował się wzorowo, więc poczytaj troche ze zrozumieniem.Nie miałem też na celu obrażać Kazia, bo ma racja i bardzo mądrze zachowuje się w tej sytuacji.Ma temat Garguły nic nie pisałem, więc nie wymyślaj nazwisk o których mowy nie było.Tak jestem Wiślakiem przez wielki "W"( tak właśnie ta litera się nazywa, bo duża jest troszke mniejsza, wiesz?)Następnie, nie chodzi mi o to, żeby nawalić mu pieniędzy i czekać czy łaskawie zacznie grać, tylko troche sprawiedliwiej wynagradzać piłkarzy, którzy na to zasługują.Aha i jeszcze jedno widze , że zaczynasz prawić jak inni filozofowie, wszyscy mają tu po 15 lat, tylko jest tu kilkuwielkich wybitnych znawców piłki nożnej i Wisły Kraków.Szkoda, że tylko tu jesteś taki wielcy dorosły i inteligentny, a co do mojego wieku to jak byś troszke pomyslał to spojrzał byś na nick.
do Kibic_1906 analfabetą to możesz nazywać kolegów z podwórka, wiem jakie błędy zrobiłem, ale powodem było coś innego..%.
Ogólnie rzecz biorąc, wiem dobrze, że Mały kolejnej szansy już nie dostanie, choć zawsze, każdemu się ona należy, problem jest taki, że [atryk sam się chce wyrzucić z Wisły.Nie bronie go, ale nie powiem, że jest chu.. itd itd, bo jest oddany Wiśle i wiele razy to pokazał, był jest i będzie kontrowersyjny, ale co zrobć taki jest i nic nie poradzimy.Takich ludzi z charakterem też potrzeba, czasem przesadzał, ale najeżdzać na niego nie mam zamiaru i proponuje zakończyć tą dyskusje, bo tylko wynikają tu spory, które są bez sensu i do niczego nie prowadzą, każdy ma na ten temat swoje zdanie i wielu go nie zmieni, jedno jest jasne Patryk na bank już w Wiśle nie zagra.Ja osobiście już nie mam nic więcej do powiedzenia w tym temacie i nie mam zamiaru juz z nikim o tym dyskutować.Patrykowi dziękuje za jego Wiślackość i oddanie dla klubu, które miał.