Pan Jotka napisał(a):

|
I to go usprawiedliwia do takiego zachowania? A wiesz ile traci osoba , ktora musi byc lekarzem? Ile traci osoba jaka ma byc adwokatem czy radca prawnym? Ile to nauki ? Ile zdrowia trzeb poswiecic pracujac na kopalni na przyklad na nocce? Gdyby taki lekarz powiedzial, ze dzisiaj ma dupie operowanie i pacjenci niech soie sami zaszywaja to by wszyscy jeczeli jaki z niego kutafon. No ale ze pan pilkarz pokaze faka wszystkim bo uwaza ze za malo zarabia to juz usprawiedliwiony bo kmusi na obozy jezdzic. Przepraszam nie kupuje tego.
|
Ależ ja nigdzie nie powiedziałem że go to tłumaczy!
Dajże spokój.
Ja odpowiedziałem na twoje "4 godziny biegania" i tyle.
O tym że o pensje walczy się na boisku pisałem juz wczesniej i nigdy tego nie zmienię.Żeby nie było że go bronię.
Ciastek1 napisał(a):

|
Masz 13 lat , topowy klub Wisła Kraków wyciąga do Ciebie ręka dając szanse zaistnieć w futbolu krajowym , dają ci lokum, kieszonkowe i dbają o wykształcenie.W przeciwieństwie do wielu kolegów dla którzy szczytem była gra dla Wigrów masz szansę walczyć o najwyższe trofea w polskim futbolu oraz zaistnieć w Europie .Wystarczy tylko chcieć i dawać z siebie wszystko na treningach .
|
skąd wiesz ze dla kolegów szczytem były Wigry? I to co oferuje klub : Byłeś, widziałeś, znasz ludzi którzy tam byli czy tylko z zasłyszenia coś gdzieś ale nie wiadomo w którym kościele?
Wystarczy tylko chcieć ? Oj wcale że nie.