Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 15:34
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
I to go usprawiedliwia do takiego zachowania? A wiesz ile traci osoba , ktora musi byc lekarzem? Ile traci osoba jaka ma byc adwokatem czy radca prawnym? Ile to nauki ? Ile zdrowia trzeb poswiecic pracujac na kopalni na przyklad na nocce? Gdyby taki lekarz powiedzial, ze dzisiaj ma dupie operowanie i pacjenci niech soie sami zaszywaja to by wszyscy jeczeli jaki z niego kutafon. No ale ze pan pilkarz pokaze faka wszystkim bo uwaza ze za malo zarabia to juz usprawiedliwiony bo kmusi na obozy jezdzic. Przepraszam nie kupuje tego.
Ależ ja nigdzie nie powiedziałem że go to tłumaczy!
Dajże spokój.

Ja odpowiedziałem na twoje "4 godziny biegania" i tyle.

O tym że o pensje walczy się na boisku pisałem juz wczesniej i nigdy tego nie zmienię.Żeby nie było że go bronię.

Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Masz 13 lat , topowy klub Wisła Kraków wyciąga do Ciebie ręka dając szanse zaistnieć w futbolu krajowym , dają ci lokum, kieszonkowe i dbają o wykształcenie.W przeciwieństwie do wielu kolegów dla którzy szczytem była gra dla Wigrów masz szansę walczyć o najwyższe trofea w polskim futbolu oraz zaistnieć w Europie .Wystarczy tylko chcieć i dawać z siebie wszystko na treningach .
skąd wiesz ze dla kolegów szczytem były Wigry? I to co oferuje klub : Byłeś, widziałeś, znasz ludzi którzy tam byli czy tylko z zasłyszenia coś gdzieś ale nie wiadomo w którym kościele?
Wystarczy tylko chcieć ? Oj wcale że nie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 20.02.2012 o godz. 15:36.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując