Wyświetl pojedynczy post
krism84
Junior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 12:24
Pieniądze pieniędzmi ale wszyscy zdaje się zapominacie o jednym:

Przecież nie kto inny jak sam Małecki deklarował wielką miłość i oddanie Wiśle a to przez tatuaże a to koszulki i inne tego typu sprawy to on identyfikował sie ponad wszystko z Wisła i z nami kibicami a tu nagle co? okazuje się że pieniądze są ważniejsze od jego wcześniejszych PUSTYCH deklaracji.

Ja oczywiście zgadzam się z osobami które twierdzą że należy mu się zdecydowanie większa kasa bo wiele razy pomógł Wiśle i zmieniał bieg wydarzeń na boisku niemniej jednak lepszy kontrakt może wynegocjować jedynie poprzez swoją postawę na boisku.
A wtedy gdyby klub mimo wszystko mu nie zaproponował większego kontraktu pewnie by odszedł ale zawsze byłby SZANOWANY prze kibiców.
Teraz natomiast oburzył się na trenera Moskala który też jest legendą klubu i od takiego młokosa jak Małecki po prostu należy mu się szacunek!! Tym bardziej że został zmieniony bo grał TRAGICZNIE.

Ja rozumiem że każdy ma swoje zdanie może piłkarzowi w klubie nie odpowiadać kilka rzeczy ale Małecki jest dorosłym facetem powinien wyłożyć karty na stół przedstawić swoje warunki a jeśli nie to się rozstajemy się jak normalni ludzie a on zachował się jak gówniarz.

Nas jako kibiców nie powinno interesować jak piłkarz ma na nazwisko czy jest to Małecki czy ktoś inny ani to co ma wytatułowane na ręce ani to ile zarabia dla Nas powinno być ważne jak ktoś szanuje Nas jak szanuje klub!!!!
Małecki pokazał że ma to wszystko w d... i mam nadzieje że klub się z nim pożegna a prawdziwi kibice na następnym meczu pokażą co myślą o takich kopaczach którzy sądzą że są gwiazdami
Odpowiedz cytując