Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 11:46
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
sprzedać małeckiego i kupić Bitona plus LO. Za małpeckiego dostaniemy z 1mlnE a najlepiej byłoby jakby go franek smuda powołał bo wtedy kwota(jako reprezentant)wzrosła by troche.
Na jakim ty świecie żyjesz? Kto niby zapłaci milion euro?

Ja się nie oszukuje, nie sprzedamy go bo po takich akcjach chętnych pewnie nie będzie. Nie mówiąc już o formie, niskiej formie jaka ostatnio prezentuje.

Sytuacja jest patowa. Jeżeli faktycznie wersja Moskala jest bliższa prawdy niż wersja Wilka to ciężko wybrać rozsądne rozwiązanie. Z jednej strony po co mu płacić za nierobienie nic, a z drugiej rozwiązanie kontraktu to NAJGORSZE co można zrobić bo to będzie pokaz dla innych że jak chcesz odejść to się zbuntuj i odejdziesz na frajer. Szczególnie dla obcokrajowców, którzy mają w dupie jak będą wspominani wśród nas kibiców.

Nie wiem czy jest to możliwe, ale powinniśmy go zdyskwalifikować na długi okres czasu i wlepić kare finansową o wartości tego okresu czasu. Efekt końcowy będzie taki, że Małecki nie będzie mógł grać, nie będzie dostawał kasy z klubu, a jednocześnie nie będzie mógł odejść za darmo.

Pytanie czy jest to plan do zrealizowania.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując