Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 09:50
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Ktoś tam już wyżej napisał - z potencjalnych kandydatów do mistrzostwa moim zdaniem wyglądaliśmy najlepiej. Tzn nie widziałem meczu Groclinu ale Śląsk, Legia i Lech zdecydowanie słabsze. Zagłębie może i jest ostatnie ale wcale nie takie słabe i jak dla mnie było lepsze chociażby od tego czwartkowego Standardu. Obstawiam, że mogą u siebie ograć niejednego.
Nasza liga jest kompletnie podupczona i mimo remisu wcale nie żegnałbym się z tytułem.
Z meczy naszych rywali w walce o mistrzostwo nie oglądałem tylko Legii.
DiscoPolo nie pokazało niczego godnego uwagi- ŁKS to w piatek była zbieranina graczy, a i tak mieli szanse na wyrównanie przy stanie 0:1 Mięciel zagrał jak kretyn.
Śląsk z Ruchem to była w gruncie rzeczy parodia w wykonaniu lidera, jeżeli tak dalej będą grać, to nicczego z tego pozytywnego nie będzie, a Fojut faulował wychodzącego Piecha tak samo jak Czekaj tyle, że przed polem karnym - ale było wyjście na czystą pozycję przed bramkarzem.
Amika zagrała to co zwykle, czyli jak Rudniew nie trafi to jest katastrofa. W obronie Manu-Palec grał cieniutko, widoczny brak Murawskiego, Tonew wrócił w tym meczu do dyspozycji z początku gry.....
Na tym tle Wisła zaprezentowała sie nieźle, zresztą Lubin też nie zagrał źle i moim zdaniem pourywa jeszcze parę punktów nawet czołówce. Jeżeli Moskal w końcu odłączy zaszczepiony chyba przez Maaskanta chip, który w głowie mówi naszym graczon "prowadzicie jadeną bramką dajcie sobie spokój.

Zamiast dążyć do zdobycia 3 bramki po uzyskaniu prowadzenia, zaczynamy grać jak ofermy i to ostatnie.

Co do meczu Wisły jeszcze jedna uwaga Paljić na lewej stronie to pewność st5raconej bramki. każdy groźny atak Zagłębia szedł lewą stroną. Jak nie Diaz, to może ktokolwiek - Nunez, Jovanović, Lamey, Bunoza, tylko nie Paljić - bo ani z przodu ani z tyłu nie daje żadnego pożytku zespołowi.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując