Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 07:44
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Czegoś tutaj nie rozumiem. Piłkarz Małecki wg co niektórych miał prawo zachować się tak jak się zachował bo...Jaliens zarabia więcej.
Po pierwsze. Jaliens ma CV. Nie dostał tych pieniędzy za to , że był no name'em. Czyli zapracował w swej karierze na to by negocjować taką stawkę.
Po drugie skoro Patryk Małecki ma ważny kontrakt z Wisłą( przez następne 3 lub 4 lata jeszcze!!!!) to dlaczego klub ma mu dac ta podwyżkę, co?
Po trzecie czym zasłużył sobie Małecki na nią? Bluzganiem na kolegów z drużyny>Wprowadzaniem złej atmosfery? Jedną niezłą rundą w karierze? Przecież ten kopacz miał co najywżej przebłyski. Jego gra cześciej irytuje niż powala.
Po czwarte na szacunek to chyba jednak trzeba więcej zrobić niż jedną dziarę i pośpiewanie na gnieździe.Tak wiem-poimprezował z ludźmi ubranymi na czarno. Postawił im imprezkę raz czy drugi. Ale to chyba nie powód żeby dawać się mu szantażować!
Podobno jest oferta z Rosji. Jak dla mnie temat jasny i panu Małeckiemu należy powiedzieć: Do zwidania.
"...poimprezował z ludźmi ubranymi na czarno..." - to już wiem skąd ten tatuaż papieża ,Patryk pewnie dostąpił zaszczytu powołania.

Zastanawiam się nad jednym. Oglądałem ostatnią Ligę+Ekstra i ogólnie postawa tych ludzi mnie tam rozwaliła.

Świerczewski o swoim numerze telefonu, Wieszczycki o przepraszaniu drużyny i trenera , Rudzki o Tevezie i Mancinim. Temu trio też by się przydał lód na rozpalone czoła.

Swoją drogą wielu na tym forum zapomina ,że Małecki jest tym kim jest bo stoi za nim marka czyli Wisła Kraków, która z automatu daje mu sporo prestiżu, pozycji , krótko pisząc ta cała historia Wisły (sukcesy) są wartością dodaną. No teraz wyobraźcie sobie tak słabego relatywnie piłkarza jak Małecki w takim ŁKS-ie czy innym klubie bez tej całej otoczki. Nawet pies z kulawą nogą by o nim się nie zająknął.

Melikson najzdrowsze podejście - "ja tu jestem TYLKO piłkarzem" . No właśnie !!! Maorowi się role i konteksty nie mylą.

PS. Wczoraj obserwując grę Wisły w przodzie przeciw Zagłębiu (tyły -wiadomo farfocle i prezenty) miałem nieodparte wrażenie ,ze z Małeckim ta gra nie wyglądałaby tak dobrze , tak płynnie, szybko. Widać różnicę. Jeżeli wyeliminować błędy w obronie (na to się nie zanosi) to byłoby dobrze.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 20.02.2012 o godz. 08:22.
Odpowiedz cytując