Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2012, 23:29
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Ale tak po ludzku, wolfy. Na co on liczył pajac jeden? Że jak tupnie nogą, pokaże jaki on jest ....a ważny, to że co? Przyjedzie Basałaj karetą wypchaną kasą i będzie go prosił o powrót? Czy tak się zachowuje zwykły, profesjonalny piłkarz? Bo już nie wspomnę o tym, że to on miał niby mieć BG w swoim sercu ...
Liczy na pozwolenie na transfer. Albo jest to przygrywka do odejścia na mocy prawa Webstera. Bardzo możliwe, że jeżeli go zawieszą i nie pozwolą grać to będzie to kolejny argument za rozwiązaniem kontraktu.

Patryk nie jest idiotą. Jego menedżer też. Obawiam się, że to Wy wszyscy jesteście naiwni.

wierny napisał(a):Wyświetl post
Czekaj powinien odmówić gry bo przecież Jaliens więcej zarabia a nie gra
Takie to zabawne? A nazwisko Kokoszka coś Ci mówi?
Na razie Czekaj jest na dorobku i nic wielkiego nie pokazuje, więc nie ma argumentów przetargowych.

willow - daj sobie siana, bo rozbijasz dyskusję. Mam gdzieś co o mnie myślisz i twoje fantazje. Masz coś konkretnego do przekazania to to zrób, a nie to zajmij się swoim wielkim biznesem i nie w....iaj ludzi. Może mylę się w swojej ocenie, ale skrajna naiwność bijąca z tego co piszesz wskazuje, że ani starszy, ani bardziej doświadczony ode mnie nie jesteś. Ale kij z tym - to nie ten temat.

Pokora to ważna cecha, ale trzeba też znać swoja wartość. Liczenie, że ktoś z dobrego serca da Ci podwyżkę jest niestety w 99% wypadków naiwne.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.02.2012 o godz. 23:42.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując