Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2012, 21:55
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Patryk jest ponadprzeciętny. Żurawski, Kosowski, Uche czy Melikson są (byli) wybitni.
W naszej lidze hitami transferowymi są Bonin czy Kiełb i bierz to pod uwagę, a nie szukaj jakiś głupich analogii.

Jak już napisałem - Webster powstał jako bat na kluby stosujące takie praktyki jak nasz. Valcxx chciał to załatwić możliwie szybko (można było podpisać nowy kontrakt lub próbować sprzedać zawodnika, byłby czas), ale Basałaj akurat był na urlopie.

Małecki, będąc kluczowym zawodnikiem zarabiał kilka razy mniej niż Pajlić, Lamey czy Jaliens. Był jednym z najsłabiej zarabiających zawodników w kadrze, jednocześnie będąc podstawowym zawodnikiem. To jest sytuacja patologiczna.

A Maor jeśli odejdzie w lecie, to kontrakt może mieć spokojnie miedzy pół miliona a milion euro - zależy od miejsca przenosin.
Tak gadasz, że "ponadprzeciętny", a jak ładnie proszę o przykłady ofert dla tego "ponadprzeciętnego" w ostatnim roku (ofert, a nie plotek internetowych) to jakoś milczysz. A po ponadprzecietnych zgłaszają się chętni.
Co do Webstera - popierałeś Kokoszkę jak odchodził Broniłeś go tu
Coś mam wątpliwości.

Glazik napisał(a):Wyświetl post
Ta cala sytuacja ukazuje tylko jak plytki to czlowiek...
Płaytki albo ... mały
Odpowiedz cytując